22. april - 14:38
KOMMUNENS SENTRALBORD ER NEDE, VI JOBBER MED Å RETTE FEILEN. Mer informasjon og alle saker om koronasituasjonen fra kommunen finner du her:
Du er her:   Åsgård skole   ›   Tjenester   ›   Skole og utdanning   ›   Liste over barneskoler og ungdomsskoler   ›   Åsgård skole - Ås modulskole

Åsgård skole - Ås modulskole

Åsgård modulskole

Alle skoler og barnehager er fortsatt stengt.

Regjeringen har besluttet at alle landets barnehager og skoler fortsatt skal være stengt til og med 13. april. Perioden kan bli forlenget.
Skolene må fortsatt gi elevene et opplæringstilbud hjemme og legge til rette for opplæring så langt det lar seg gjøre.

Mer informasjon finner du på www.udir.no/korona

Åsgård skole er stengt.
Undervisning gis digitalt.
Det gis tilsyn til enkelte elever etter samråd med foresatte. Informasjon er sendt ut.

Åsgård skole har opprettet en egen Hjertetelefon (betjenes av sosiallærer Marita). Her kan man ringe mellom kl. 08:30 og 14:30 hvis man trenger å snakke med Marita. Man kan sende SMS til den hele tiden, så svarer hun når hun kan. Nummeret til denne telefonen er: 909 42 580.

Adresse: Idrettsveien 10, 1430 Ås
asgard.skole@as.kommune.no

Rektor: Håvard Fosstuen

1. trinn tlf: 64 96 21 74
2-4. trinn tlf: 64 96 21 75

SFO-leder: Anne Britt Teisberg

anne.britt.teisberg@as.kommune.no

Om Åsgård skole

Åsgård skole er en barneskole i Ås sentrum som for tiden har 384 elever, 47 ansatte og 4 lærlinger. På SFO er det 200 barn. Skolen ligger i 5 minutters gangavstand fra Ås stasjon, i nordlig retning, ikke langt fra NMBU med sine praktfulle omgivelser. Skolen har ellers god tilgang på fine uteområder som kan nytes til alle årstider.

Fra skoleåret 2019/2020 flytter Åsgård skole inn i modulbygget etter Rustad skole frem til nye Åsgård skole står ferdig.  Vi på Åsgård er opptatt av å bevare den gode skolekulturen vår, og velger derfor å fortsatt omtale oss som kun Åsgård skole, for det er det vi er! Vi er fortsatt rettighetsskolen, dysleksivennlig skole og stjerneskolen selv om vi er i et midlertidige bygg.

Elevene på Åsgård skole er organisert i trinn. Trinnet utgjør en stor gruppe elever som kan deles i varierende og mindre grupper avhengig av fag, innhold og metode. På hvert trinn er det et arbeidslag bestående av 3-4 lærere og av og til en skoleassistent.

Hele 32 ulike nasjonaliteter er representert blant elevene på vår skole, noe som gjenspeiles i et tolerant og raust miljø der vi verdsetter at vi er forskjellige.  Miljøet er inkluderende og preget av trygghet, mestring og trivsel. Åsgård skole har som mål å ruste barna for fremtiden. Elevene våre skal få faglige utfordringer som stimulerer til lærelyst, utholdenhet, nysgjerrighet og kritisk tenkning. Spesielle fokusområder er synlig læring og grunnleggende ferdigheter i alle fag.

De voksne som jobber på Åsgård skole er kunnskapsrike, faglig oppdaterte, og har et reflektert forhold til egen undervisning og til hvordan de veileder barn i ulike situasjoner. Samarbeidet med hjemmet er preget av åpenhet, respekt og god dialog, og sikrer foresatte medansvar i skolen.

Velkommen tilbake til skolen 1.-4. trinn

Grunnskolen åpner igjen

Regjeringen har bestemt at skolene skal åpnes i løpet av uke 20. Det gjelder for alle trinn i grunnskolen og videregående skole.
SFO illustrasjonsbilde

Redusert åpningstid i SFO

Fra 27. april innføres det midlertidige åpningstider for kunne ivareta kravene til smittevern. Alle skolefritidsordningene i Ås vil ha kortere åpningstid i peri...
Velkommen tilbake til skolen 1.-4. trinn

Informasjon til foreldre om åpning av 1.- 4. trinn og SFO

Regjeringen har bestemt at skolene skal åpne for 1.- 4.trinn og SFO fra mandag 27. april. Vi gleder vi oss til å fylle skolene våre med elever igjen!